h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  
Binnenkort als de ruimte op orde is volgens de nieuwe RIVM regels kan ik coaching in gaan plannen.
-Handen wassen bij binnenkomst.
-1,5 meter afstand.
-bij verkoudheid of ziekteverschijnselen niet komen.

CREATIEVE COACHING

In deze tijd waar alles ineens anders is kan het zijn dat er gevoelens boven komen of duidelijker worden waarvan je niet goed weet wat je er mee aan moet. Je voelt onvrede en hebt het gevoel dat het anders moet, dat je het anders wilt! Heb je behoefte om dit te onderzoeken, er naar te kijken, patronen te ontdekken, hoe doe jij dat nou?, dan kan het helpend zijn om hiermee samen met een coach naar te kijken.
Ik kan je hierin als coach ondersteunen.
 
Ik als KDC coach (kunstzinnig dynamisch coach) zal jou creatieve middelen aanreiken, om een bewustwordingsproces op gang te brengen over hoe doe jij dat in jouw dagelijkse leven en waar verspil je energie, of waar loop je tegen aan. Wat zijn jouw vaste patronen en welke kwaliteiten heb je en zet je nog niet in. En ook, wat brengt jou plezier, waar wordt jij blij van. Waar zit jouw leven!
Door creatief werken worden delen van jou zichtbaar in het hier en nu en kun je er naar kijken. Jezelf beter leren kennen.
Creatief werken is anders dan alleen praten. Met praten of erover praten, kunnen we vaak heel goed omzeilen waar we het niet over willen hebben. Met creatief werken, je handen het werk te laten doen, krijg je op een speelse manier zicht op jou.
Dan wordt je krachtiger en ga je leven vanuit wat wil ik, wat heb ik nu nodig, welke stappen ga ik zetten?
Een leven wat past bij jou en waar je je stroom weer voelt en van daaruit kan kiezen wat voor jou van belang is.
Dat is de verantwoording nemen voor en vormgeven aan je eigen leven. Dat is vrijheid.

De coaching bijeenkomst kan 1 malig zijn of een traject, afhankelijk van je vraag.
Neem contact met me op via de of bel me
06-53803393