h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  

PROGRAMMA

 
 
CURSUS WERKEN MET WOL

Deze workshop gaan we werken met wol. Dat kan nat-vilten en naald-vilten zijn. Een veelzijdige techniek met vele mogelijkheden. Bloemen, vaasje, tas, etuitje, 3 D, landschap, er is van alles mogelijk. Iedere keer een andere ingang...1 x in de 14 dagen op donderdag
meer...
 
 
CURSUS ONTDEK DE KLEI

Een blok van 10 lessen voor beginners en gevorderden. Heerlijk met je handen in de klei en vormen laten ontstaan. Deze later weer decoreren met glazuur. Keramiek heeft zoveel mogelijkheden. Verschillende soorten klei, technieken, manieren van glazuren.
deze cursus is nu (HER)Ontdek je creativiteit.

Er valt van alles te ontdekken meer.....
 
 
DE KUNST BEWEGING

Zorg goed voor jezelf! Jouw gezondheid op de eerste plaats!
Wandelen en creativiteit is goed voor je lijf en je brein.

Kom mee doen op maandag ochtend. 1 x per maand

Lekker naar buiten en je laten inspireren! Daarmee creatief aan de slag met waar jij zin in hebt.

Meer hierover ….

OOK LEUK ALS TEAM UITJE OF WORKSHOP MET COLLEGA'S OF VRIENDINNEN !
 
 
WORKSHOP SAMEN EEN KLEED VILTEN Workshop op aanvraag.

Deze workshop gaan we met elkaar 1 kleed maken voor een vriendin, famillid, of als teambuilding. We werken met wol. Met elkaar ontwerpen, overleggen, kleuren uitzoeken, aan de slag met water, zeep en rollen, wrijven, kneden om een kleed te maken.
meer...
 
 
WORKSHOP DAMES VAN KLEI

TOP WORKSHOP:
Samen met collega's of vriendinnen. Met klei maak je een dame. Heb je op de kleuterschool voor het laatst klei in je handen gehad? Geen probleem, ik neem je mee in het proces. En iedereen staat altijd weer verbaasd van het resultaat. Bij deze workshop: Hoe dikker hoe leuker!
Individueel inschrijven kan ook, hou de agenda in de gaten meer....

 
 
WORKSHOP BLOEMEN VAN KLEI

ALTIJD ZOMER:
Samen met collega's of vriendinnen of aansluiten bij een groepje. Laat je inspireren door de natuur. 1 grote of meerder kleine bloemen. Er zijn verschillende technieken mogelijk. Heb je op de kleuterschool voor het laatst klei in je handen gehad? Geen probleem, ik neem je mee in het proces. En iedereen staat altijd weer verbaasd van het resultaat.
Neem voor een datum even contact met me op, of hou de agenda in de gaten.meer....
 

NU AANMELDEN