h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  

PROGRAMMA

 
 
Cursus VILTEN

Deze workshop gaan we werken met wol. Dat kan natrillen en naaldvissen zijn. Een veelzijdige techniek met vele mogelijkheden. Bloemen, vaasje, tas, etuitje, 3 D, landschap, er is van alles mogelijk. Iedere keer een andere ingang...1 x in de 14 dagen op donderdag
meer...
 
 
CURSUS ONTDEK DE KLEI

Een blok van 10 lessen voor beginners en gevorderden. Heerlijk met je handen in de klei en vormen laten ontstaan. Deze later weer decoreren met glazuur. Keramiek heeft zoveel mogelijkheden. Verschillende soorten klei, technieken, manieren van glazuren.
deze cursus is nu (HER)Ontdek je creativiteit.

Er valt van alles te ontdekken meer.....
 
 
OPEN ATELIER (HER) ONTDEK JE CREATIVTEIT

Heb je zin om je creativiteit een boost te geven, ontdekken van verschillende technieken en je te laten inspireren door experimenten en je groeps genoten?
Kom mee doen op vrijdagavond of zondag 24 september
Meer…
 
 
CURSUS (HER) ONTDEK JE JEZELF

Heb je het gevoel dat je op bepaalde gebieden in je leven vast loopt en niet goed zicht krijgt op hoe je daar weer stroom in kunt krijgen? Wil je veranderingen maar blijf je hangen in je oude patronen? Heb je behoefte aan meer contact en zicht op Je Zelf?
Ontdekken, bewust worden, hoe doe jij de dingen, en wil je dat zo, of zoek je andere wegen? En hoe kun je dat anders doen? Zet jij al je kwaliteiten genoeg in, of zijn er ook die je niet zo goed kent?
Leef jij zoals verwacht wordt van je omgeving, of volg jij jou eigen pad.

Kom mee doen op maandag ochtend. 1 x per maand

Door meditatie, stilstaan bij jezelf , experiment en creatief werken gaan we in een groepje ( 4 - 6 deelnememers) onderzoeken. Ieder voor zichzelf en in contact met elkaar.
Op basis van Gestalt Art Therapie

Meer hierover ….
 
 
WORKSHOP SAMEN EEN KLEED VILTEN Workshop op aanvraag.

Deze workshop gaan we met elkaar 1 kleed maken voor een vriendin, famillid, of als teambuilding. We werken met wol. Met elkaar ontwerpen, overleggen, kleuren uitzoeken, aan de slag met water, zeep en rollen, wrijven, kneden om een kleed te maken.
meer...
 
 
WORKSHOP DAMES VAN KLEI

TOP WORKSHOP:
Samen met collega's of vriendinnen. Met klei maak je een dame. Heb je op de kleuterschool voor het laatst klei in je handen gehad? Geen probleem, ik neem je mee in het proces. En iedereen staat altijd weer verbaasd van het resultaat. Bij deze workshop: Hoe dikker hoe leuker!
Individueel inschrijven kan ook, hou de agenda in de gaten meer....

 

NU AANMELDEN