h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  
 
(HER) ONTDEK JE ZELF
 
 
 

IntuÏtief kleien
 

Vilten
 
BUITEN WERKEN

Schrijven

Tekenen en schilderen
 
 
POSITIEVE GEZONDHEID
 
Gestalt Art Therapie gaat niet uit van ziekte. Het gaat uit van groeien. Ieder mens heeft de behoefte te groeien in haar leven. Als de groei stagneert verwelken je blaadjes. Wat is gezond voor jou.
Als je naar de natuur kijkt, wat zie je dan? Hoe is het met jouw natuur?

Bij Positieve Gezondheid, een begrip van Machteld Huber dat ook bij de huisartsen en zorg en welzijn steeds meer als leidraad gebruikt wordt. Bij goede gezondheid hoort een gezonde levensstijl, waarin voeding, huisvesting, beweging, relaties, financiën en ontspanning allemaal belangrijke elementen zijn om je goed te voelen. Creativiteit zorgt voor ontspanning en het is wetenschappelijk bewezen dat het goed werkt voor je brein. Het zorgt ervoor o.a. voor dat je emoties gereguleerd worden. Ook is in onderzoek gebleken dat ontmoeten en contact met anderen je levensgeluk vergroot. Met gestalt art therapie kun je meer zicht krijgen in welke levensgebieden je kunt groeien om een gezonder leven te leiden.
 
Voor deze bijeenkomsten is er voorafgaand een intake gesprek. Wat is jouw behoefte, waar loop je tegen aan, wat wil jij?
Deze intake is inbegrepen bij het lesgeld.

WIl je tussen door een individueel consult kun je een afspraak maken.
Zie hier meer over Gestalt Art Therapie
 
Bij de prijs inbegrepen:
Intake van half uur
Gebruik van gereedschap
Instructie en professionele begeleiding
Thee en koffie

We ruimen met elkaar de ruimte op.
min 4 personen max 6 personen
LOCATIE:
 
Atelier de IJSBAAN
Poortugaal
Parkeren:
 
Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. parkeren mag niet op de dijk. Graag bij de Parel of bij de Aldi parkeren. zie klik hier voor parkeren en locatie
 
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, hoor ik het graag.