h-artenco.nl h-artenco.nl/
Gerine Dubbeldam  
 
Nieuwe datum in najaar.
 
 
Een dag voor jou, samen, alleen, stilte en bewegen, je laten verrassen, eigen mogelijkheden verkennen, expressie geven aan nieuw en creativiteit.
 
 
 
Meld je aan:


06 53 80 33 93


06 22 70 44 66

www.h-artenco.nl
Heb je interesse dan zetten we je naam op de wachtlijst en doen we de dag in het najaar. Datum volgt nog.
 
Na aanmelding nemen wij nog even contact met je op.
 
Ken je iemand anders die ook interesse heeft?
Stuur de mail gerust door!
 
 
Voor haar is de vraag niet hoe te vormen, maar hoe te voelen en te voeden. Er is een geen ”zo hoort het” wat lichamen betreft. De wilde vraag is; “Voelt dit lichaam, is het met een juiste manier verbonden met plezier, het hart, de ziel en het wilde? Kent het geluk en vreugde? Kan het op haar eigen manier bewegen, dansen, wiegen, zwaaien, duwen? Iets anders doet er niet toe ! ( De Ontembare vrouwe, Clarissa Pekola Estès blz 229)
 
 
 
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Kosten: € 65,00

Locatie: Produktieweg 42
2382 PC Zoeterwoude-Rijndijk.

Breng je lunch mee,
wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.
 
 
 

Aanmelden:

 
Helma Groenen
06 22 70 44 66
www.detekentuin.nl


Gerine Dubbeldam
06 53 80 33 93
www.h-artenco.nl 
Wat brengt Gestalt Art Therapie ons?
Creërend, spelend, dansend, ontdekkend, levendig en vurig, worstelend en in stilte, gehoor gevend aan dat wat erin ons morrelt, borrelt, bruist…..geleefd wil worden, naar buiten brengend met vilt, klei, naald en draad, verf, potlood en papier..

Helma:
Juist daar waar mijn pijn/schaduw ligt en gaandeweg meer zichtbaar wordt voor mij, blijkt dat daarin ook mijn kracht zit. Ik ervaar nu hoe het is om mijn stem, hart en mijn handen weer volledig voor en vanuit mijzelf in te kunnen zetten. Trouw te zijn aan mijn eigen natuur. In mijn lijf ervaar ik meer en meer rust en innerlijke vrede, voel me thuiskomen in mij.

Gerine:
Ik heb verwachtingen en wil voldoen aan “hoe het hoort!” Nu leer ik in plaats van allerlei verwachtingen te hebben en te oordelen, (her)ontdekte kwaliteiten in te zetten en open te kijken, zowel naar mijzelf, mijn werk en mijn omgeving. Ik heb een eigen keuze. Ik ben in het hier en nu in contact met wat er is. Dat brengt mij in mijn kracht om voluit te leven vanuit mijn authentieke ik.
 
Met hoofd, hart en handen.